Боксери та акробати Покрова з новими перемогами!

     Початок тижня ознаменувався гарними новинами, якими порадували спортсмени з Покрова. Наші боксери та акробати відзначились перемогами на всеукраїнських та обласних змаганнях. Про це повідомляє прес-служба міського голови.

     Боксери з Покрова посіли III командне місце серед десяти найсильніших клубів Дніпропетровщини.

      Вихованці Заслуженого тренера України Ігоря Мациборка стали переможцями Всеукраїнського турніру «Дніпровська зірка» серед юніорів та юнаків з Муай тай.

     «Золото» змагань вибороли Анатолій Марінеско, Влад Куліш, Олександр Рачук, Ілля Ястребов, «срібло» – Станіслав Стеценко. Спеціальний приз за кращу техніку отримав Влад Куліш.

      Перемогу на Чемпіонаті Дніпропетровської області з Муай тай серед дорослих здобули Дмитро Шелесько та Олександр Суховільський.

     Вражаючі результати показали акробати Покрова на Чемпіонаті Дніпропетровської області серед дорослих, що відбувся у Камʼянському. Вихованці Ольги Образцової привезли аж 11 медалей!

     I місце зайняли жіночі пари Поліна та Валерія Макєєви, Ангеліна Ігнатенко – Уляна Маслова та змішана пара Ярослав Євтушенко – Маргарита Гасай.

      На II місці чоловіча пара Максим Синіченко – Олександр Трушкин; жіноча трійка Дар’я Стрелець – Маргарита Юзікова – Селіна Усманова.

     Крім того, Дар’я Стрелець виконала норматив кандидата у майстри спорту, Ярослав Євтушенко – першого розряду, Ангеліна Ігнатенко – другого юнацького розряду.

     Вітаємо наших неперевершених спортсменів та їх наставників з визначними досягненнями! Бажаємо й надалі підкорювати спортивні вершини та демонструвати переможний дух української нації!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11