Покровчани – переможці міжнародних та всеукраїнських творчих конкурсів

     Юні мешканці Покрова не припиняють підкорювати творчі вершини. Мова йде про вихованців Дитячої школи мистецтв та Дитячої музичної школи. Участь у мистецьких та музичних конкурсах принесла нашим талановитим «зірочкам» визначні перемоги. Про це повідомляє прес-служба міського голови.

     На рахунку Дитячої школи мистецтв п’ятикратне «золото»! У цьому заслуга таких учениць та їх наставниць:

    • Єлизавета Вирва (викладач Неля Піхтіна) перемогла у Міжнародному конкурсі талантів «Мистецька історія».
    • Марія Халіменко та Анастасія Гукова (викладач Антоніна Жуковська) заслужили перші премії у Всеукраїнському багатожанровому фестивалі-конкурсі «БИТВА ЖАНРІВ -7».
    • Соломія Гринчук та Софія Шурхіна стали переможцями Другого Всеукраїнського конкурсу мистецтв «Любов це…», керівник Ганна Доценко.

     Переможні результати також показали вихованці Дитячої музичної школи:

    • Єлизавета Шевченко здобула перемогу у вокальному жанрі та посіла другу сходинку з фортепіано на Міжнародному музичному конкурсі «Різдвяна зірка» (викладач – Лариса Курочкіна).
    • Єлизавета Тищенко (викладач Тетяна Усенко) отримала Другу премію Всеукраїнського багатожанрового фестивалю-конкурсу «БИТВА ЖАНРІВ».

     Вітаємо наших неймовірно талановитих виконавців та їх наставників з вагомими досягненнями! Завдяки вам голос славного Покрова лине на весь світ прекрасними нотками переможних українських мелодій.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11