Працівники комбінату успішно надають свої послуги іншим підприємствам

Вже протягом двох місяців працівники Покровського гірничо-збагачувального комбінату виконують виробничі завдання на підприємствах Одещини та Львівщини. Подібна співпраця максимально актуалізувалась, коли комбінат був змушений призупинити свою основну діяльність. Більшість персоналу, відповідно, відправили на вимушений простій. Паралельно розпочали пошук шляхів додаткового заробітку для підприємства та його працівників. І ось вже маємо результати.

Ізмаїльський целюлозно-картонний комбінат. У січні на цьому підприємстві успішно відпрацювала бригада ремонтно-механічного цеху Покровського ГЗК. Наші спеціалісти протягом 15 днів займались відновленням кабельних трас.

А з 8-го лютого до Ізмаїлу з Покрова прибула бригада з 5 чоловік для виконання ремонтно-будівельних робіт. Керує фахівцями з Чкаловського кар’єру №2, автотранспортного та ремонтно-будівельного цехів начальник управління капітального будівництва Андрій Алексєєв. Ми зв’язались з ним телефоном і запитали про стан їхніх справ:

 – Бригада Покровського ГЗК працює на двох об’єктах: на одному – будуємо фундамент для подальшого встановлення на нього нового обладнання. На іншому – ремонтуємо приміщення. Працюємо злагоджено, намагаємось дотримуватись всіх встановлених графіків. Хочу зазначити, що керівництво комбінату подбало про те, щоб у відрядженні для нас були організовані нормальні умови проживання і харчування. Роботи маємо закінчити до 16 березня.

Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат. Як розповів начальник РМЦ Георгій Бормаченко, на цьому підприємстві також зараз працює бригада з його цеху. Кількість спеціалістів нараховує 13 осіб – це слюсарі та електрогазозварники. Вони задіяні на розбиранні 1000-тонної паперової машини на металобрухт. Завдання розраховано на 53 дні.

Крім цього, працівники РМЦ також займаються розбиранням металоконструкцій колишнього цегельного заводу у металобрухт. Це вже в межах міста Покров. Задіяні працівники комбінату і на виконанні робіт зі спаювання металопластикових труб на Нікопольському заводі феросплавів.

— Покровський гірничо-збагачувальний комбінат вже багато років напрацьовує свій ремонтний потенціал. Необхідні для цього досвідчені фахівці, устаткування і техніка поступово зосереджувались у нас на підприємстві. Ми цілеспрямовано йшли цим шляхом для того, щоб у першу чергу обслуговувати своє обладнання та економити чималі кошти на оплаті послуг підрядних організацій. А сьогодні з упевненістю можемо сказати про те, що наші підрозділи – це повноцінні ремонтні комплекси, які готові надавати свої послуги іншим підприємствам. І це вони вже цілком успішно доводять на практиці. Таким чином, наші працівники у такий скрутний час заробляють кошти для себе і комбінату, – розповідає Голова правління АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК» Сергій Шуваєв.

Нагадаємо, що на нашому підприємстві працює кол-центр, який приймає заявки на надання послуг. Це можуть бути ремонтні, слюсарні, будівельні, токарні, зварювальні, діагностичні роботи, а також виготовлення металоконструкцій, деталей електричних машин та інші.

Якщо ви зацікавились послугами нашого підприємства, то телефонуйте за такими номерами: (066) 287 81 04; (095) 313 67 97; (068) 794 67 93 або пишіть нам на E-mail: ordgok@gmail.com. Звертатись можна у понеділок-четвер з 8.00 до 16.45.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11