Ворог вкотре поливав вогнем артилерії багатостраждальну Нікопольщину

     Загарбники вдарили по Нікопольщині надвечір. Та ще двічі – вночі, застосувавши важку артилерію.
     – Майже півтора десятка снарядів прилетіло по Марганецькій та Червоногригорівській громадах. На щастя, люди не постраждали, – доповів голова Дніпро ОВА Сергій Лисак.

     Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчорашній день став важким для Нікопольського району: окупанти здійснили близько 10 атак. Зокрема, запустили 7 дронів-камікаде та випустили понад три з половиною десятки артилерійських снарядів. Під удар потрапили Нікополь, Мирівська, Марганецька та Покровська сільська громади. На превеликий жаль, в райцентрі внаслідок обстрілу загинув 64-річний чоловік. Ще двоє 53-річних мешканців міста отримали поранення через влучання дрону-камікадзе. Внаслідок атак пошкоджені освітній заклад, 14 приватних будинків, 7 господарських споруд, 2 автівки, гаражі та лінії електропередачі.

     – Щодня росія чинить терор проти мирних людей. Мої щирі співчуття рідним загиблого! Ми нічого не пробачимо і не забудемо. За усі військові злочини, скоєні проти України, буде справедлива відплата, – впевнений Микола Васильович.
     Очільник Нікопольської РВА Євген Євтушенко повідомив про те, що від ранку фахівці ДСНС оглядають території після нічних вибухів.
     – Мешканців прибережних населених пунктів прошу дослухатись до попереджень про небезпеку! – закликав посадовець.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11