24 січня, Дніпропетровщина: ракетні та артатаки регіону не припиняються

Від учорашнього вечора окупанти здійснили три артобстріли Нікопольщини: били по райцентру, Марганцю та громаді. Пошкоджені освітній та медичний заклади. Побиті 4 п’ятиповерхівки та 11 приватних будинків. Зачепило 3 господарські споруди, авто, лінії електропередач та газогін. Люди, на щастя, не постраждали. Про це розповів очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора безпекова ситуація в регіоні була напружена:
– Надвечір росіяни спрямували ракету на Дніпро. Її збили наші сили ППО, але від падіння уламків у місті сталася пожежа. Її приборкали рятувальникb. Окрім того, протягом дня ворог 7 разів бив по Нікопольщині. Спрямували 4 дрони-камікадзе і тричі обстріляли з артилерії. У районному центрі пошкоджений санаторій, адмінбудівля, 10 приватних будинків, знищені та пошкоджені господарські споруди, зачепило автомобілі, газопроводи та лінії електропередачі. Били також по Марганецькій та Мирівській громадах. В останній пошкоджене приватне підприємство. Дякувати Богу, люди цілі.

Очільник Нікопольської РВА Євген Євтушенко повідомив про те, що неспокійно протягом ночі було в Нікополі, Марганці та громаді. Посадовець закликав мешканців населених пунктів прибережних територій протягом дня дослухатись до попереджень про небезпеку.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11