Нікопольщина заповзято тримає гуманітарний фронт

Нікопольська районна військова адміністрація продовжує активно розвивати гуманітарну діяльність. В том числі допомагати мешканцям району та військовослужбовцям у цей непростий час. Про це повідомив очільник РВА Євген Євтушенко.
Як акцентував посадовець, з початку року продуктові набори Всесвітньої продовольчої програми ООН (WFP), надані Благодійною організацією «Благодійний фонд «СпівДія», отримали 45 тис жителів у Нікопольській, Марганецькій, Покровській, Мирівській, Червоногригорівській, Томаківській, Першотравневській та Покровській (сільській) громадах.

Окрім того, благодійники активно допомагають людям, чиї домогосподарства постраждали від обстрілів, будівельними матеріалами, речами першої необхідності та гігієни. Не забуває районна влада і про потреби військовослужбовців. Так, за словами Євгена Євтушенка, за минулий тиждень необхідні речі отримали 76 захисників.

– До допомоги також долучилися волонтери, представники бізнесу та агропідприємств. Щиро вдячний усім за неймовірну силу волі та небайдужі серця, – наголосив керівник РВА.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11