9 січня, Дніпропетровщина: нічний обстріл Марганцю і наслідки ракетного удару по Криворіжжю

З посиленням холодів російські окупанти збільшили свій терор. Від ворожих атак постійно потерпають мешканці та об’єкти по всій території країни. У тому числі і населені пункти Дніпропетровської області.
За повідомленням начальника Дніпро ОВА Сергія Лисака вчора, 8-го січня, протягом дня ворог двічі обстрілював Нікополь, а цієї ночі гатив по Марганцю з важкої артилерії:
  • Після опівночі під обстрілом був Марганець, що на Нікопольщині. Ворог вдарив по місту з важкої артилерії. Пошкоджені 5 багатоповерхівок і 2 авто. Загиблих та постраждалих немає. В інших районах Дніпропетровщини ніч минула спокійно.
За уточненими даними від посадовця, після удару по Кривому Рогу (8-го січня) окрім торговельного центру, пошкоджене підприємство, дві школи, магазин, медичний та реабілітаційний заклади, дитсадок, 24 приватні будинки. Також руйнувань зазнали колії та контактна мережа трамваю.
Крім того, у Лозуватській громаді Криворізького району після обстрілу походжено 10 осель, одна – повністю зруйнована.

Над Дніпровським та Павлоградським районами наші Захисника неба збили дві ворожі ракети, але без руйнувань не обійшлось. Внаслідок падіння ворожого залізяччя знищено дві господарські споруди, пошкоджено приватний будинок та авто.

Незважаючи на підступний терор російських окупантів – тримаємось. Не забуваємо максимально економити електроенергію і тримати зарядженими павербанки. Адже ворог тільки і мріє про те, щоб позбавити нас тепла і світла під час морозів. Але ми разом з нашими Захисниками не дамо цим планам здійснитись. Прямуємо до Перемоги і віримо тільки у краще.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11