Ранкова масована атака на Україну: на Дніпропетровщині ударів зазнали Дніпро, Криворіжжя та Нікопольщина

Російські терористи підступно продовжують атакувати населені пункти України з повітря. Перший робочий день нового тижня розпочався не з добрих новин.
О 6.45 вибухи пролунали в районі Дніпра. Це відбулося майже одночасно з повідомленням Повітряних Сил України про пуски “Кинджалів” на наш обласний центр. За інформацією начальника військової адміністрації Кривого Рогу, Олександра Вілкула, серія вибухів пролунала і в промисловому місті.
  • Масована ракетна атака на Кривий Ріг. Не ігноруємо повітряну тривогу, – написав він у Telegram.
За оновленою оперативною інформацією від очільника Дніпро ОВА Сергія Лисака, внаслідок вибухів у Кривому Розі пошкоджено торгівельний центр і більше 20 приватних будинків. Осколкові поранення отримав 58-літній чоловік.
У Лозуватській громаді Криворізького району російська ракета вбила 62-річну господиню приватної оселі.
Під ударом опинився і Новомосковськ. Тут пошкоджені три адмінбудівлі, дві автозаправки, багатоповерхівку та авто. На місці вибуху виникла пожежа, але її вже локалізували.
  • У місті попередньо — 24 постраждалих. З них п’ятеро — діти. Хлопчики 4 і 8 років. Та дівчата 11, 16 та 17 років. Всі у лікарні в стані середньої тяжкості. Інформація уточнюється, — написав керівник області.
Вночі було гучно і в Нікопольському районі. Під ударом опинились районний центр та Марганець. Про це повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак:
  • Ворог двічі вдарив по Нікопольщині з артилерії. Поцілив по райцентру та Марганцю. Пошкоджені дві п’ятиповерхівки, приватний будинок, господарська споруда та авто. Люди не постраждали.

За інформацією Повітряних Сил ЗСУ, о 6 ранку в Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу. У небо підіймали 9 бортів Ту-95 МС та 4 борти Ту-22 м3, також зафіксовано активність ворожих Су-35/Су-34 на півночі. Наразі відомо про серію вибухів у великих обласних центрах України – Запоріжжі, Харкові, Хмельницькому та Дніпрі. Скрізь працюють відповідні служби.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11