Ніжний вальс, запальний джайв і ковбойський карнавал – «Грація» підводила підсумки першого танцювального півріччя

Вже за доброю традицією, учасники клубу бально-спортивного танцю «Грація» демонстрували свої здібності наприкінці року. Така новорічна підсумкова атестація завжди проходить у дружній атмосфері – в ритмі вальсу, танго, джайву, ча-ча-ча, квік-степу та інших варіацій танцювальних програм. 2023-й вихованці клубу завершили гідно, про що свідчать їх високі результати, за висновками тренерів – подружжя Наталії та Антона Пащуків.

Атестація проходила за принципом реального танцювального турніру – за участі танцорів, суддів та глядачів. Після стартового параду своє вступне слово сказала тренер Наталія Пащук:

  • Ми з вами гідно пройшли першу половину танцювального сезону. Клуб виїжджав на змагання до Дніпра та Запоріжжя, звідки ви привозили свої здобутки і призові місця. Разом ми зробили великий крок вперед – до нових досягнень. Я вдячна кожному з вас за старання, витримку і прагнення до Перемоги. Говорю спасибі батькам, які дають своїм дітям можливість розвиватись у бально-спортивних танцях. І, звісно, вітаю всіх з Новим роком. Нехай він принесе нам Перемогу.

Того дня на паркет виходили вже дорослі спортсмени і зовсім малюки, які тільки вивчили свої перші рухи. Серед них – багато дітей працівників нашого Покровського гірничо-збагачувального комбінату, яких прийшли підтримати їхні батьки.

Зворушливим елементом атестації стали показові виступи початківців і досвідчених танцорів. Своєю масштабністю вразив фінальний танок ковбоїв, в яких перевтілились всі вихованці «Грації».

Після офіційної програми всі її учасники отримали заслужені нагороди і вердикт тренерів – «переведені до наступного півріччя».

Проснувшись однажды утром после беспокойного сна, Грегор Замза обнаружил, что он у себя в постели превратился в страшное насекомое.

Неймовірно щасливі діти із задоволенням пішли фотографуватись з ведмедиком Тедді, який завітав до них на свято.

Потім були конкурси смаколики і запальна новорічна дискотека для дітей, які точно заслужили на такий подарунок від Санти.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11