Шановні колеги, наші мужні Захисники, дорогі друзі!

Сьогодні ми залишаємо у минулому 2023-й. Рік, протягом якого в житті кожного з нас відбувалися різні події – радісні, сповнені оптимізму, та сумні, від яких краялося серце… Але хай там як, всі ми, з притаманною українцям незламністю, гідно прийняли виклики воєнного часу. Адже у нас є заради кого і чого жити та рухатися вперед. Ми маємо одну на всіх мрію і разом з українськими воїнами докладаємо максимум зусиль задля її якнайшвидшого здійснення.

 2023-й був для нашого комбінату важким. Але ми всі разом робили все від нас залежне для того, щоб підприємство жило. Ми видобували, збагачували та відвантажували, але не стільки, скільки б нам хотілося. Дякуємо всім залученим підрозділам за цю плідну роботу.

Ми неймовірно вдячні всім нашим колегам, хто зробив свій внесок у те, щоб Покров був з водою після чергового теракту росіян на Каховській ГЕС. Ви довели, що справжніх професіоналів не лякають перешкоди, вони не ховаються, а діють задля того, щоб їх здолати.

Говоримо спасибі гірникам та збагачувачам, автомобілістам та залізничникам, ремонтним службам та допоміжним підрозділам, економістам, бухгалтерам, комерсантам, геологам, маркшейдерам, конструкторам, охоронцям, юристам, працівникам виробничого напрямку, напрямку з управління персоналом та соціального напрямку, фахівцям з охорони праці, енергетикам, механікам, інженерам, айтішникам, зв’язківцям, профспілковим лідерам – всім, хто докладав надзусиль для досягнення однієї мети – нашої Перемоги.

Шановні Захисники, не вистачає фраз, аби висловити нашу вдячність за ваші подвиги. Ми щодня робимо все можливе, щоб підтримувати вас. Віримо у вас, чекаємо на вас і впевнені, що ви здобудете Перемогу у Новому році!

Що ж, нехай 2024 рік буде кращим, ніж його попередник. Головне, щоб всі ми залишалися однією-єдиною командою Покровського гірничо-збагачувального комбінату. Разом ми – неймовірна сила та міць, разом ми здатні Перемогти будь-якого ворога і досягти неймовірних результатів у виробництві. Нехай так і буде у Новому році. Хочемо побажати кожній родині – злагоди, тепла і затишку, кожному працівнику – міцного здоров’я і Переможних здобутків, кожній дитині – мирного і щасливого життя в нашій незалежній Україні!

                                                                                                                                                              З найкращими побажаннями,
                                                                                                                                                                 ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ
                                                                                                                                                                 АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11