Вітаємо нашу чарівну колегу Раїсу СОЛОДОВНІК з ювілеєм!

1-го січня, у перший день Нового року, ювілейний День народження відзначає наша прекрасна колега, чудова мама і бабуся – працівниця служби охорони Раїса СОЛОДОВНІК.

Раїса Михайлівна працює в Службі охорони вже понад 15 років. Протягом цього часу жінка щоденно демонструє свій професіоналізм, наполегливість та сумлінне ставлення до роботи. Ці якості допомагають їй з легкістю виконувати поставлені виробничі завдання.

У колективі Раїсу Михайлівну цінують за її життєрадісність, доброзичливість та непохитну впевненість в тому, що все буде добре.

Для рідних наша іменинниця – найкраща в світі мама та бабуся, котра завжди приходить на допомогу та радіє кожному дню, проведеному разом з родиною.

У день вашого ювілею, шановна Раїса Михайлівно, вас щиро вітає колектив служби охорони з побажаннями  міцного здоров’я, благополуччя та тільки приємних сюрпризів долі!

Ваші найрідніші люди від усього серця адресують вам такі теплі слова:

– Бажаємо тобі, наша рідненька, здоров’я, щастя та добробуту, радощів та гарного самопочуття. Мамо, нехай у твоєму житті не буде лихих годин, нехай кожен день дарує тобі натхнення, диво та вдачу. Наша найрідніша на світі людина, завжди будь здорова, весела, щаслива!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11