«Чорні крила біди» очима юних художників з Покрова

Традиційний Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Чорні крила біди», відбувається під егідою відкритого дитячо-юнацького фестивалю чорнобильської пісні «Пам’ять Чорнобиля». Він свідчить про велику повагу та вдячність від молодого покоління до тих, хто ризикував життям, захищаючи світ від страшних наслідків Чорнобильської трагедії. Цьогоріч переможцями конкурсу, який зазвичай проходить у Лубнах, на Полтавщині, стали юні талановиті художники з Покрова. Про це повідомляє прес-служба міського голови.
Загалом в конкурсі взяли участь 164 учасники з 26 закладів України, які подарували журі 174 унікальних творів мистецтва.
Переможці чорнобильського творчого конкурсу з Покрова отримали заслужені дипломи та цінні подарунки від організаторів та ГО «Союз Чорнобиль». Кращим творцям їх в урочистій атмосфері вручав голова ГО Юрій Середа разом з іншими ліквідаторами. Серед них був і представник Покровського ГЗК Сергій Тиква. 
Під час заходу здругим місцем вітали Евеліну Князєву та Діану КустіковуОлександра Резнікова стала володаркою Призу глядацьких симпатій.
Дар’я Мощенко, Аліна Єфіменкова, Катерина Возняк, Олександр Кічапов, Єлізавета Чепінська, Яна Коновалова та Віола Погорєлова нагороджені відзнаками за участь.
Ліквідатори привітали учасників конкурсу і щиро подякували молодому поколінню за небайдужість і повагу до тих, хто врятував світ від техногенної катастрофи.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11