14 грудня, Дніпропетровщина: день – з обстрілами, ніч – з гарними новинами, а також уточнення стосовно повідомлень від ДСНС

Російські окупанти не полишають у спокої багатостраждальний Нікополь. За інформацією начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, вчора вдень ворог двічі цілив по місту з важкої артилерії та скерував дрон-камікадзе.

  • 70-річна жінка отримала осколкове поранення. Їй надали медичну допомогу, лікується вдома. Пошкоджені база відпочинку, адмінбудівля, дитячий садок, два приватні підприємства, нежитлове приміщення. Понівечені півдесятка багатоповерхівок, господарська споруда і автівка, зазначив очільник області.

Зранку Сергій Лисак повідомив гарну новину – ніч на Дніпропетровщині пройшла без обстрілів.

Прокидаючись у теплому ліжку, пам’ятаймо, завдяки кому. Не маємо права забувати. Й не маємо права припиняти боротьбу. На своєму місці, кожен день робити щось для Перемоги. Бо це – наша спільна справа, – підкреслив посадовець.

Керівник також роз’яснив ситуацію щодо сповіщень від ДСНС, які відучора приходять на телефон мешканців області під час повітряних тривог:

 

  • Це необхідно, бо через хакерську атаку на «Київстар» не у всіх громадах області є можливість увімкнути сирену. Ми не можемо нехтувати безпекою людей. Тож прийняли рішення про дублюючі оповіщення.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11