Діти працівників комбінату отримають новорічні подарунки від Миколая

Наближаються  улюблені свята дітлахів та всієї родини. Зазвичай вони супроводжуються здійсненням бажань і приємними дивами. Раніше різдвяні та новорічні дні були найвеселішими для всіх українців, але тільки не сьогодні. Війна забрала у нас свята і розділила родини, але ворогу точно не відібрати у нас віру у дива і здійснення бажань. Особливо на це заслуговують наші діти – майбутнє покоління українців, які житимуть, навчатимуться і працюватимуть у вільній Україні. У це вірить кожен з нас, тому зараз робимо все можливе для цього: Захисники – на фронті, а наше підприємство – у тилу.

Ви запитували у маленьких українців: хто принесе їм подарунки на Новий рік? Ми особисто запитували і отримали дві відповіді – Святий Миколай і Санта Клаус. Погоджуючись з підростаючим поколінням, профспілковий комітет та адміністрація Покровського ГЗК, попри всю складність економічної ситуації на підприємстві, все ж таки вирішили продовжувати добру традицію. Вона полягає у тому, що кожна дитина працівника комбінату отримає солодкий подарунок «від Миколайчика». Загальна кількість таких новорічних сюрпризів, яку вже закупили, становить 1260 пакунків, що разом коштують майже 309 тис. грн.

  • Напередодні новорічних свят ми порадились з  адміністрацією та профактивом комбінату , і разом вирішили, що у дітей має бути свято. Тому, дотримуючись доброї традиції, закупили солодкі подарунки для малечі. Хочу підкреслити, що новорічні пакунки отримають діти до 14 років всіх членів профспілки, у тому числі і наших колег, які стали на захист України, — прокоментував голова профспілки Євген Запускалов.

Що ж, новорічні дива для малечі починаються із солодких сюрпризів. Натомість наше підростаюче покоління, з вдячністю батькам і Захисникам, вже пише листи Чарівнику. У кожному з них точно міститься одне на всіх заповітне бажання. І ми віримо, що воно обов’язково здійсниться якнайшвидше.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11