Увага, профілактичні роботи на електромережах! На яких вулицях у Покрові вимикатимуть світло?

13 та 14 грудня 2023 року у Покрові, в рамках проведення профілактичних робіт, тимчасово (з 08.00 до 19.00) вимикатимуть світло. Про це повідомляє АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» на офіційному сайті Покровської міської ради.

Так, 13 грудня світло буде відсутнє на наступних вулицях, розташованих у межах Покровської міської територіальної громади: Благодатна, Хмельницького Богдана, Героїв Рятувальників, Героїв України, Героїв Чорнобиля, Чорнобаївська, Дніпровська, Залужного Валерія, Затишна, Вербицького Михайла, Медична, Партизанська, Підстепна, Дмитра Яворницького, Середи Григорія, Тикви Григорія, Космічна, Торгова, Карпатська, Центральна, Європейська, Дальня, Садова провул. Квітневий, територія гаражів.

14 грудня електроенергію вимикатимуть у будинках по вул. Орлика Пилипа, Руднична, Слов’янська, Трудова.

За інформацією спеціалістів ДТЕК, профілактичні заходи мають на меті підвищення надійності електропостачання та попередження аварій на електричних мережах.

Зауважимо, що Міністерство енергетики України інформує про те, щонаразі ГРАФІКИ ВІДКЛЮЧЕНЬ НЕ ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ В ЖОДНІЙ З ОБЛАСТЕЙ. Ситуація контрольована. Енергосистема збалансована”.

Водночас у відомстві повідомляють, що через надмірне споживання електропостачання в електромережі України фіксується значний дефіцит. Поки що він перекривається імпортом з сусідніх країн.

Однак дуже важливим є зменшення навантаження на енергосистему у пікові години споживання (особливо у вечірній час — з 17.00 до 19.00).

Міненерго звертається до споживачів з проханням допомогти енергетикам та усім, для кого світло є критичною потребою — лікарям, комунальникам, військовим. Перенесіть використання енергоємних приладів на нічні години. Так ви поділитесь світлом з тими, хто його справді потребує, — зазначають у відомстві.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11