ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ТА З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ!

Шановні військовослужбовці, Захисники, оборонці української землі і неба, наші незламні чарівники!

Щиро вітаємо вас з Днем Збройних Сил України, а всіх українців — з Днем Святого Миколая!

Сьогодні служити в лавах ЗСУ − це велика честь, бо немає більш благородної місії, ніж захищати свій народ, рідну землю. Українські військові – армія патріотів, які, не шкодуючи свого здоров’я та життя, гідно проходять всі випробування: відстоюють кордони незалежної Батьківщини та звільняють її від окупантів.
На жаль, у запеклих боях щодня гинуть найкращі сини і дочки України. Ми низько вклоняємось перед їхнім подвигом і не втомлюємось казати, що Герої не вмирають. Вони стають нашими янголами-охоронцями. Вічна їм слава та пам’ять…

А ті, хто тримає бойові позиції, знають заради чого, тому і борються, не шкодуючи сил. Так день за днем вони пишуть нові сторінки сучасної історії країни, яку вже зовсім скоро будуть вивчати наші діти, сидячи за партами мирних українських шкіл.

Не випадково саме сьогодні, у День ЗСУ, ми відзначаємо і День Святого Миколая – покровителя всіх українських діточок. Цей добрий чарівник, як і наші Захисники, уособлює хороброго воїна, котрий протистоїть злу, піклується про підростаюче покоління.
Ми пишаємося вами, українські борці за правду, дякуємо вам, Воїни Світла. Надзвичайно горді за наших діток, бо кожен з них, звертаючись в листі до Миколая, написав одне на всіх бажання – Перемогу України. А вустами дітей завжди говорить істина, тому ця заповітна мрія обов’язково здійсниться.

Дорогі наші Захисники, юні українці, ми вітаємо вас зі святами. Нехай вони стануть передвісниками мирного життя в нашій волелюбній Україні. Бажаємо нашим воїнам сталевої витримки та непохитного здоров’я. Діткам – побільше щасливих миттєвостей. Хай вони примножуються під яскравим сонцем вільної України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11