5 грудня, Дніпропетровщина: під ворожий удар потрапили 2 райони області

Мирний ранок завдяки ЗСУ. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що ніч у містах, селах та селищах нашої області минула спокійно. Всюди без обстрілів.

Цю тишу дарують нам хлопці й дівчата, які там… У пеклі війни. У холод. Під ворожим вогнем. Знаходять в собі і силу, і волю, щоб вистояти. А разом з ними стоїть і вся країна. Слава Героям! І доброго ранку, Дніпропетровщино! – написав посадовець.

Загарбники знову влаштували терор. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора ворог атакував два райони нашого регіону. Так вдень та ввечері росіяни вдарили по Криворіжжю. Щодо наслідків, то вони встановлюються.

Окрім цього, не полишають у спокої багатостраждальну Нікопольщину. Протягом дня окупанти випустили по населених пунктах району два десятки артилерійських снарядів та застосували дрони-камікадзе. Били по Марганецькій та Червоногригорівській громадам, а також по Нікополю. Через обстріли у Марганці сталася пожежа, її успішно ліквідували рятувальники. У Нікополі пошкоджений навчальний заклад, 4 приватних будинки, 3 господарські споруди та лінії електропередачі. На щастя, люди не постраждали.

Важкий початок дня. Голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко повідомив, що ніч в громадах району минула без обстрілів та надзвичайних ситуацій. Але вже близько 8-ї ранку росіяни атакували Нікополь за допомогою БпЛА-камікадзе. Попередньо – без жертв.

Протягом дня існує велика ймовірність обстрілів прибережних територій. Дослухайтесь до попереджень про небезпеку, – закликав посадовець.

Попри весь той негатив, який несе війна у життя кожного, не втрачаємо сили духу та віри в нашу Перемогу! Все обов’язково буде Україна! І кожен з нас про це знає.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11