Вітаємо вас, Люди доброї волі!

Сьогодні, 5-го грудня, в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтера. Для нашої країни ця дата 10 років тому набула вагомого значення, а в 2022-у тільки примножила його.

Українські волонтери з самих перших днів антитерористичної операції на Донбасі і повномасштабної війни росії проти України міцно зайняли свої «бойові позиції». Вони кидають заклич до допомоги, збирають кошти і необхідні речі, закуповують одяг, приладдя, зброю, медикаменти, автівки – все, чого потребують наші Захисники. Всі, хто хоча б один раз доєднався до такої благородної справи, вже цілком може вважати себе волонтером. А ті, хто займається цієї благородною справою з перших днів війни на території України, і не збираються зупинятись аж до самої Перемоги, ми називаємо «волонтерським фронтом».

Пишаємося тим, що таке почесне звання носить і колектив Покровського гірничо-збагачувального комбінату. Працівники нашого підприємства разом з профспілковим активом з початку повномасштабного вторгнення щомісяця донатили на ЗСУ.

  • У перші два місяці війни комбінат напряму перерахував на ЗСУ 4 млн грн – у цих коштах є внесок кожного працівника. Згодом ми разом вирішили, що адресно будемо допомагати нашим колегам. Почали збирати кошти і закуповувати для них необхідні речі. Пізніше вибудували схему перерахунку одноденного заробітку у профспілковий бюджет, звідти вже робили закупівлі. Починали з бронежилетів, турнікетів та аптечок, а згодом дійшли до автомобілів та високотехнологічного обладнання – тепловізорів, систем нічного бачення та дронів. Загальна сума волонтерської допомоги від підприємства за період повномасштабної війни вже сягнула 40 млн грн – це заслуга всього нашого трудового колективу та профспілкового комітету. На фронт відправилось і 28 одиниць техніки комбінату, яка наразі допомагає українським воїнам здобувати Перемогу над ворогом, — зазначає Голова правління Сергій Шуваєв.

Адміністрація і профспілковий комітет щиро вдячні кожному працівникові, який зробив свій внесок у нашу спільну Перемогу.

Також маємо чудову нагоду висловити вдячність кожному українському волонтеру за невтомну працю, самопожертву і безмежну людяність, які зміцнюють обороноздатність країни. Ви рятуєте життя Захисників, вселяєте надію та віру в краще майбутнє нашої незалежної і незламної країни.

Нехай наша спільна волонтерська робота буде завжди багатою на досягнення й увінчається найголовнішою мрією всіх українців. Кожному, хто працює на цьому фронті — невичерпної енергії та незламної віри в Перемогу України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11