Укрпошта готує «Пак теплих подяк» для військових

У Міжнародний день волонтера, напередодні дня ЗСУ та Святого Миколая, національна логістична компанія «Укрпошта» організувала збір теплих речей для військовослужбовців, які боронять Батьківщину на фронті. Про це повідомив генеральний директор Ігор Смілянський.

За словами очільника АТ «Укрпошта», збір речей першої необхідності для військових організований для того, щоб наші захисники та захисниці отримали подарунки від українців. Адже саме завдяки їм ми всі маємо змогу зустріти новий 2024 рік та вірити у здійснення найзаповітнішої мрії.
Тому підприємство запровадило ініціативу «Пак теплих подяк», що міститиме найнеобхідніші речі для військових: міні-піч; самонагрівні грілки для рук, ніг та тіла; дощовик; бавовняні шкарпетки; спеціальний дезодорант; кава та чай.
Вартість такого пакунка складає 500 гривень. Придбати його можна за наступним посиланням. Також українців закликають, за можливості, доповнювати «теплий пак» щирими листами та дитячими малюнками.
Давайте дарувати військовим тепло та підтримку, і хоч трішки полегшувати працю волонтерів. А ми доставимо це тепло прямо на свята, бо тут точно важливо, щоб все було вчасно, – закликав Ігор Смілянський.

Відправляти доповнення до «теплих паків» можна за адресою: вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11