1 грудня, Дніпропетровщина: регіон здригався від ворожих ракет та снарядів

Нічна атака. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що вночі російська армія двічі била по Нікопольському району. Спершу з важкої артилерії обстріляла Мирівську громаду. Потім – Червоногригорівську. Туди прилетіло більш ніж півдесятка снарядів.

Люди, на щастя, не ушкоджені.

Окрім цього, вночі загарбники атакували ракетою Кривий Ріг. Наслідки наразі уточнюються. Але відомо, що минулося без жертв.

Знову страждає козацький край. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що протягом вчорашнього дня ворог 7 разів тероризував Нікопольщину:

Окупанти випустили близько двох з половиною десятків артилерійських снарядів, запустили безпілотники і три дрони-камікадзе. Також вдарили по Покровській сільській, Марганецькій громадам та самому Нікополю. У місті пошкоджені 9 будинків, 3 господарські споруди, паркани, 2 лінії електропередачі та 2 газопроводи. В одному із населених пунктів Покровської громади пошкоджена багатоповерхівка та автомобіль.

Голова Нікопольської районної державної адміністрації Євген Євтушенко закликав мешканців прибережних територій протягом дня бути обережними та дослухатись до попереджень про небезпеку.

Зустрічаємо зиму з твердою вірою у наші ЗСУ. Знаємо, що разом здолаємо всі виклики війни та здобудемо омріяну Перемогу.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11