Благодійники передали громадам Нікопольщини ємності для води

Вже 7 місяць поспіль одним з актуальних питань життєдіяльності Нікопольського району залишається водопостачання. Задля стабілізації ситуації скоординовані зусилля органів державної, обласної, районної та місцевих гілок влади. Також не забувають про нагальну проблему Нікопольщини й благодійні організації. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко.

Військова районна адміністрація активно співпрацює з чеською гуманітарною організацією «Людина в біді». Її представники допомагають вирішити проблемні питання, пов’язані з водопостачанням населених пунктів Нікопольщини.

От і зараз, напередодні холодів, благодійники передали в громади нашого району ємності для води, обладнання для водозабезпечення та системи доочистки води. Ці необхідні речі були закуплені завдяки фінансовій підтримці Європейського Союзу.

За словами Євгена Євтушенка, актуальними наразі залишаються ще декілька питань, в тому числі: облаштування технічним обладнанням пунктів видачі питної води, котрі на зимовий час перенесено у приміщення, а також поліпшення якості води, яку жителі району отримують централізовано.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11