Безпілотники від Покрова: місто передало 100 БПЛА на допомогу військовим

З бюджету Покровської міської громади були виділені кошти на придбання близько 100 безпілотних літальних апаратів (БПЛА), які вже передали для ЗСУ. Про це повідомила прес-служба міського голови.

Серед цих безпілотників відомі такі моделі, як FPV квадрокоптери, Autel EVO MAX, DJI Matrice 30T, DJI Mavic 3 та DJI Mavic 3 Fly More Combo. Однак особливо варто виділити ударний безпілотник під назвою «Кажан Е620», який виготовляється в Україні. Він вражає своєю функціональністю, яка включає наявність камери, тепловізору та виявляє надзвичайну ефективність в нічних операціях.

Міський голова Олександр Шаповал підкреслив важливість надання такої допомоги нашій армії і подякував всім платникам податків за їхню фінансову підтримку.

Хочемо підкреслити, що в цій дієвій і надзвичайно потрібній допомозі українським військовим є внесок кожного працівника нашого підприємства. Адже саме Покровський ГЗК є основним платником податків до міського бюджету. Як повідомила заступник головного бухгалтера підприємства з розрахунково-фінансових операцій Олена Корольова, за три квартали поточного 2023 року наш комбінат перерахував до бюджетів різних рівнів понад 267 млн грн. Зокрема, цілеспрямованим перерахунком до міського бюджету Покрова надійшло більше 122,5 млн грн: це – екологічний та земельний податки, орендна плата за землю, податок на нерухоме майно та податок з доходу.

Чергова допомога від Покрова для наших Захисників — це важливий крок у підтримці Збройних Сил України та примноженні їхньої матеріально-технічної бази. Тільки спільними зусиллями і постійними донатами ми разом зможемо здобути таку омріяну Перемогу України.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11