29 листопада, Дніпропетровщина: цілодобовий терор Нікопольщини не припиняється, а оборонці неба тримають захист регіону

Вони пильнують наше небо. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що ввечері в регіоні працювала ППО:

Наші оборонці неба знищили 8 безпілотників. Їх приземлили в Павлоградському, Новомосковському, Криворізькому та Дніпровському районах.

Також вночі агресор з важкої артилерії обстріляв Нікопольщину. На щастя, загиблих та постраждалих немає.

Внаслідок ворожої атаки в Нікополі є загиблий та постраждалі. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора окупанти цілий день тероризували Нікопольщину. Били з артилерії та спрямували дрони-каміказде:

У Нікополі загинув 63-річний чоловік та постраждали дві місцеві мешканки – 63 та 65 років. Вони були госпіталізовані у стані середньої тяжкості. Також до лікарні звернувся 43-річний чоловік, він отримав усю необхідну медичну допомогу та лікуватиметься вдома. Пошкоджені адміністративна будівля, комунальне та 2 приватні підприємства, багатоповерхівки і декілька приватних будинків, господарські споруди, 7 автівок, лінії електропередач і газопроводи.

Як відзначив посадовець, успішно спрацювали наші військові з ПвК «Схід», які 24/7 пильнують небо над Дніпропетровщиною. Їхніми силами було збито 2 ворожих безпілотники.

Віримо у Президента, наші Збройні Сили і український народ. Ми обов’язково вистоїмо! А за кожен воєнний злочин, здійснений проти України, буде справедлива відплата, – впевнений Микола Лукашук.

Голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко закликав мешканців прибережних територій протягом дня дослухатися до попереджень про небезпеку та оперативно переходити до безпечних місць.

Попри всі випробування, котрі несе з собою війна, не втрачаємо віри та надії на краще. Дякуємо ЗСУ за захист та віримо у нашу Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11