Українські військові зможуть отримати психологічну підтримку через спеціальний застосунок

В листопаді 2023 року українська IT-компанія Svitla Systems запустила Android версії застосунку для українських користувачів під назвою «Trauma Brace». Саме ця фірма виступила з ініціативою взяти на себе всі витрати, які стосуються розробки та адаптації додатку для нашої країни. Її головна мета – підтримка постраждалих від збройної агресії.

Довідка. Trauma Brace – застосунок, робота якого спрямована на допомогу в самопідтримці військових та цивільних, котрі пережили травматичний досвід, пов’язаний з війною. Завдяки цій програмі людина, яка не має змоги відвідати психотерапевта, може отримати психологічну допомогу.

Програма Trauma Brace розроблена таким чином, що користувачі можуть поділитися своїм досвідом лише тоді, коли вони будуть до цього готові. Вона включає різноманітні аспекти в лікуванні посттравматичного стресового розладу та розрахована на 1,5-3 місяці. Щотижня проводяться по 4-5 сесій. Trauma Brace виконана в зручному форматі та має чіткі інструкції. Також в ній є можливість відстежити прогрес у лікуванні психологічної травми, зменшити симптоми, а також покращити самопочуття людини.

Генеральна директорка Svitla Systems Наталія Аньон зазначила, що очолювана нею компанія вірить в потенціал технологій, спрямованих на покращення життя та добробуту українців.

Ми в захваті від цього проєкту та впевнені в його позитивному впливі, – зазначила керівниця.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11