Графік відвідування стадіону «Авангард» змінений з метою попередження випадків вандалізму

Сьогодні Покровський гірничо-збагачувальний комбінат, як  і кожен з нас, переживає нелегкі часи. Через несприятливі ринкові та виробничі умови підприємство було змушене призупинити свою основну діяльність на зимовий період. Але навіть у таких складних умовах керівництвом прийняте рішення продовжувати виконання питань соціального напрямку. Це стосується підвезення питної води до визначених пунктів в межах міста, перевезення всіх бажаючих донорів до Нікопольської станції переливання крові транспортом комбінату, а також роботи стадіону «Авангард».

За логікою, цей спорткомплекс, як і всі інші соціальні об’єкти підприємства, цілком могли б закрити. Але наш стадіон працював від початку війни і наразі відкритий. Всі бажаючі любителі фізкультури і спорту можуть вільно займатись на бігових доріжках, зміцнюючи своє здоров’я та морально-психологічний стан. Адже відомо, що активні заняття допомагають впоратись зі стресом та депресією, які у нашому суспільстві під час війни стали звичним явищем.

Більшість відвідувачів стадіону з вдячністю користуються наданою можливістю, але є ті, хто вирішив, що може встановлювати свої правила на території приватної власності. На перший погляд, питання – банальне, але з огляду на наслідки, ми все ж таки вирішили звернути на нього увагу. Постійні відвідувачі стадіону користувались розкладним турніком, який багато років простояв на спортмайданчику. До недавнього часу користувалась ним і група підлітків. Здавалося б, на здоров’я, нехай хлопці займаються, зміцнюють свою фізичну форму. Але ж вони почали захаращувати територію навколо: намостили собі умовний батут під спортивним снарядом. Крім зручності, яку у цій «споруді» вбачали виключно підлітки, більше ніякої користі вона в собі не несла. Звісно, побачивши таке, працівники стадіону та служби охорони попросили його прибрати. Прибрали, а разом з ним – понівечили і турнік, прихопивши з собою його основну деталь. Зараз спортивний снаряд повністю демонтований.

Аби в подальшому попередити подібні випадки вандалізму, графік відвідування стадіону змінили. Тепер вхід на бігові доріжки відкритий з понеділка по суботу з 6.45 до 10.00, а також з 16.00 до 19.00. У неділю стадіон працюватиме тільки у ранковий час.

Фото з турніком – із соціальних мереж

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11