Запрошуємо 21-го листопада бажаючих донорів поділитись кров’ю з пораненими Захисниками!

Колектив Покровського гірничо-збагачувального комбінату продовжує підтримувати наших мужніх воїнів на донорському фронті. Двічі на місяць підприємство організовує безкоштовні поїздки до Нікопольської станції переливання крові для всіх бажаючих донорів. З початку війни завдяки такій співпраці з медзакладом банк крові України поповнився 553 дозами життєдайної рідини. І ця ініціатива продовжується.

 

Найближча поїздка для донації (здачу крові) транспортом комбінату відбудеться у вівторок, 21-го листопада 2023 року.

Час та місце збору: 09.30 стадіон «Авангард»

Важливо те, що група крові та резус-фактор не мають значення. Головне, щоб людина була фізично здоровою, досягла повноліття та важила понад 50 кг.

Для того, щоб поділитися своєю кров’ю, треба заздалегідь повідомити про свій намір, зателефонувавши до Відділу кадрів та навчання комбінату за наступними номерами: (05667) 5 32 53, (096) 98 88 127.

З собою у поїздку обов’язково слід взяти:

  • паспорт;
  • ІПН – номер картки платника податків;
  • бахіли чи змінне взуття;
  • питну воду.

Донори також можуть самостійно звернутися до пункту здачу крові за наступною адресою: м. Нікополь, вул. Гагаріна, 66. Графік роботи: з понеділка по п’ятницю – з 8.00 до 12.00.

 Не залишаймося байдужими! Пам’ятаймо, що навіть одна крапля донорської крові може врятувати життя та наблизити нас до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11