Наша колега Ірина Переметчик висловлює вдячність за допомогу!

Ірина Переметчик вже понад 40 років працює на нашому підприємстві. Вона обіймає посаду начальника бюро з обліку основних засобів бухгалтерського напрямку, користується великою повагою в колективі. Ірина Володимирівна завжди турбується про інших і вдома, і на роботі. Готова першою прийти на допомогу за потреби або влаштувати приємний сюрприз. Але життя повернулося так, що підтримки потребує сама жінка. Влітку Ірина Переметчик пережила гострий інфаркт міокарда. Його наслідки призвели до багатосудинного ураження коронарних артерій серця. 62-річній жінці необхідно було робити операцію на серці — коронарне шунтування, вартість якої перевищувала 100 тисяч гривень. Місяць тому ми зверталися до всіх небайдужих із закликами про допомогу нашій колезі. На днях Ірина Володимирівна вийшла з нами на зв’язок і розповіла про стан своїх справ.

У Київському інституті серця Ірині Переметчик провели процедуру коронарного шунтування.    Операція обійшлася у понад 150 тисяч гривень. Третину цих коштів зібрали саме ви – ті, хто відгукнувся допомогти врятувати життя і здоровʼя нашої колеги. Суму, що залишилась, жінка взяла у борг.

Ірина Володимирівна висловлює величезну вдячність всім колегам, друзям, родичам, знайомим та незнайомим людям за надану матеріальну та моральну підтримку:

Дякую Вам за розуміння, чуйність та підтримку, бажання допомогти!

Наразі Ірина Переметчик почуває себе задовільно. Жінка суворо дотримується рекомендацій медиків. Попереду на нашу колегу чекає серйозне випробування – тривалий курс лікування та реабілітації, що знову ж таки супроводжується значними витратами. Ще й з боргами треба розраховуватись. Тому наша колега буде дуже вдячна за будь-яку можливість підтримати її у складній ситуації. Кожна ваша гривня – це безцінний внесок у зміцнення здоров’я людини.

                                  Переказати кошти для допомоги Ірині Переметчик можна на карту:

                                                                5168 7427 2080 7266 (ПриватБанк).

                             Номери телефонів Ірини Володимирівни: (095) 75 88 540; (097) 74 33 630.

           

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11