13 листопада, Дніпропетровщина: окупанти знову тероризують козацький край

Ворог не полишає у спокої мирні громади Нікопольщини. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак надав інформацію про те, що від вечора агресор двічі обстріляв Нікопольщину:

З важкої артилерії вгатив по Марганецькій та Червоногригорівській громадах. Випустив понад півдесятка снарядів. Уражені території ще обстежуються надзвичайниками. Фахівці з’ясовують наслідки атак. Та найголовніше, що неушкоджені люди.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора безпекова ситуація на Дніпропетровщині була напруженою:

Протягом дня ворог двічі обстріляв Нікопольщину з артилерії й атакував дронами-камікадзе. Під удар потрапили Нікополь та Марганецька громада. Пошкоджено дах п’ятиповерхового багатоквартирного будинку, 4 приватних будинки, 2 господарські споруди та лінію електропередачі. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко закликав мешканців прибережних територій району протягом дня дослухатись до попереджень про небезпеку та у разі оголошення загрози оперативно переходити до безпечних місць.

Зустрічаємо новий тиждень зі словами подяки нашим найкращим у світі ЗСУ! Віримо тільки у краще, кожного дня разом наближаємо день нашої Перемоги!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11