Цивільні обʼєкти України під прицілом окупантів

     Російські війська і далі мають на меті вбивати та тероризувати мирне населення України. За добу ворог здійснив 7 ракетних та 34 авіаційних удари, 59 разів відкривав вогонь з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. Зокрема, окупанти завдали чергових ракетних ударів по цивільних об’єктах у Харкові. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

     Наші Захисники впевнено дають відсіч ворогам під час запеклої боротьби на фронті. Протягом доби вздовж лінії розмежування відбулося 69 бойових зіткнень.

     Українська авіація завдала 4 удари по місцях скупчення особового складу, озброєння та військової техніки загарбників. Також бійці протиповітряної оборони знищили керовану авіаційну ракету Х-59.

     Ракетні війська вразили 5 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки та 3 склади боєприпасів противника.

     За добу українські воїни знищили 800 окупантів, по 5 танків та автомобільних засобів, 10 артилерійських систем та іншу ворожу військову техніку.

      Пишаємося мужністю та силою духу українських Захисників! З вірою у ЗСУ починаємо новий тиждень, робимо все можливе для наближення Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11