7 листапада, Дніпропетровщина: агресор вкотре вчинив терор Нікопольського краю

Внаслідок обстрілу постраждав чоловік. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що від вечора ворог тричі бив по Нікопольщині з важкої артилерії:
– У Нікополі постраждав 56-річний чоловік. Він лікуватиметься вдома. Пошкоджений храм. Понівечені 7 приватних будинків, господарська споруда, 2 авто. А ще – лінія електропередач та газогони. Під удар потрапили і Марганецька та Червоногригорівська громади. Там ніхто не постраждав.
Знову Нікополь потрапив під приціл окупантів. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора безпекова ситуація в нашому районі була напружена:
– За день ворог 4 рази обстріляв Нікополь з артилерії. Випустили майже два десятки снарядів. Пошкоджені 3 приватних будинки, авто та господарська споруда. На щастя, ніхто не постраждав.
Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко закликав мешканців прибережних територій обов’язково дослухатися до попереджень про небезпеку і дотримуватись відповідних правил поведінки.
Попри всі виклики, які принесла в наше життя війна, не опускаємо руки, міцно тримаємо кожен свій фронт та разом крокуємо тільки вперед, тільки до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11