На Дніпропетровщині з’явиться зручна модернізована електричка

В нашому регіоні вже незабаром почне курсувати оновлений комфортний електропотяг. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник голови Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов.

За словами посадовця, щодня «Укрзалізниця» не лише долає виклики війни, але й удосконалюється, стає більш сучасним логістичним підприємством. Одним з яскравих доказів тому стала новина про нещодавно модернізований електропотяг. Його виготовили в Луганську понад 15 років тому, а зараз він отримав нове життя, кардинально змінившись.

Окрім зовнішніх змін оновлення торкнулося і внутрішнього простору. Так, у вагонах зявилися комфортні сидіння. Також кожен пасажир за необхідності зможе зарядити гаджети. Змінена й система інформування, а також передбачені місця для перевезення велосипедів, розповів Володимир Орлов.

Зручним стане такий електротранспорт і для людей з інвалідністю. Для цього його обладнали спеціальними підйомами, а всі вказівники продублювали шрифтом Брайля.

Вже зовсім скоро модернізований електропотяг вирушить у свою першу подорож Дніпропетровщиною. Більш конкретно про його маршрут поки що не повідомляють.

Дякуємо нашим незламним залізничникам за їхню невтомну працю та покращення умов перевезень пасажирів навіть у такі важкі часи!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11