ЗСУ влучно працюють по окупантах

     Протягом минулої доби ворог завдав по території України 6 ракетних та півсотні авіаційних ударів, здійснив 64 обстріли з РСЗВ. Про це інформує Генштаб ЗСУ.

     На противагу російському терору, українські воїни стійко відбивають численні ворожі атаки. Водночас продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, а також ведуть контрбатарейну боротьбу, наносять вогневе ураження по тилах противника – на Херсонському напрямку. Вздовж всієї лінії фронту за добу відбулося 45 бойових зіткнень.

     Авіація Сил оборони завдала 17 ударів по районах зосередження живої сили, озброєння та військової техніки та 4 – по зенітно-ракетних комплексах окупантів.

     Підрозділи ракетних військ уразили 7 артзасобів, 2 пункти управління, склад паливно-мастильних матеріалів, район скупчення особового складу, озброєння та військової техніки, засіб ППО, 2 радіолокаційних станції та станцію радіоелектронної боротьби противника.

     За добу наші Захисники знищили 780 окупантів та понад сотню одиниць військової техніки.

     Вдячні мужнім та вмотивованим українським оборонцям за те, що бережуть наш спокій та знищують окупантів. Підтримуємо ЗСУ, разом переможемо!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11