6 листопада, Дніпропетровщина: Нікопольський край — знову під ворожим вогнем: є загиблий, постраждалі та числення руйнування

Подяка оборонцям неба та атака на Нікопольщину. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що вночі наші оборонці збили в небі над Павлоградським районом ворожий БпЛА.

Посадовець додав, що ворог двічі обстріляв Нікопольщину з важкої артилерії. Три снаряди прилетіли на територію Мирівської та Марганецької громад. Загиблих і постраждалих, на щастя, немає. Наслідки атак уточнюються.

Вдалого тижня! – побажав Сергій Петрович мешканцям регіону.

Через обстріли Нікопольщини загинув чоловік, двоє – отримали поранення. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора ворог вкотре вчинив терор Нікопольського району:

За день окупанти 4 рази обстріляли громади району. Випустили більше двох десятків снарядів. Били по Нікополю, Мирівській, Марганецькій та Червоногригорівській громадах. Через обстріли у Мирівській громаді поранено двох чоловіків, 30 та 58 років. Їх госпіталізували у стані середньої тяжкості. Пошкоджено інфраструктурне та аграрне підприємства. Внаслідок атаки по селах Марганецької та Червоногригорівської громад загинув 77-річний чоловік.

Голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко закликав мешканців району протягом дня дослухатись до попереджень про небезпеку та у разі оголошення загрози оперативно переходити до безпечних місць.

Дякуємо ЗСУ за новий український ранок! Віримо тільки у краще та разом наближаємо нашу спільну мету – Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11