Україна пережила нічну терористичну атаку росіян

     З вечора 5-го листопада і до опівночі російські загарбники атакували Україну двома керованими авіаційними ракетами Х-31 та Х-59, балістичною – «Іскандер-М», протикорабельною – «Онікс» та запустили 22 ударних БпЛА типу «Shahed-136/131». В результаті бойової роботи вартові українського неба збили 15 ворожих дронів та одну керовану авіаційну ракету Х-59. Про це доповідає Командування повітряних сил ЗСУ.

     За інформацією Генштабу ЗСУ, російські удари прийшлися по припортовій інфраструктурі Одеської області та цивільних об’єктах у Херсоні. Загалом протягом минулої доби окупанти завдали 6 ракетних, 70 авіаційних ударів, здійснили 76 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах.

     Безпосередньо на лінії розмежування відбулося понад півсотні бойових зіткнень.

     Авіація Сил оборони завдала 10 ударів по районах зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника. Також протиповітряною обороною України знищено 4 ворожих розвідувальних БпЛА.

     Наші ракетники уразили 3 артилерійських засоби та 5 районів скупчення особового складу, озброєння і військової техніки противника.

     За добу втрати росії склали 880 окупантів та близько півсотні російської військової техніки.

     З вірою у наших мужніх та професійних Захисників починаємо новий тиждень. Підтримуємо ЗСУ та разом докладаємо максимум зусиль для наближення Перемоги України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11