Окупанти атакують критичну інфраструктуру України

     У ніч на 1 листопада російські окупанти завдали удару по об’єктах критичної інфраструктури України та військових цілях, застосувавши безпілотники типу «Shahed-136/131» та керовану авіаційну ракету Х-59. Під час нічної атаки у більшості регіонів нашої країни було оголошено повітряну тривогу. Завдяки злагодженій роботі Захисників українського неба, вдалося збити ворожу ракету та 18 із 20 ударних дронів. Про це доповідає Командування повітряних сил ЗСУ.

     За інформацією Генштабу ЗСУ, загалом протягом доби ворог завдав 8 ракетних та 97 авіаційних ударів, здійснив 84 обстріли з РСЗВ по території нашої держави. На жаль, є загиблі та поранені серед цивільних українців. Руйнувань зазнали домівки людей та інша цивільна інфраструктура.

     У відповідь на російські терористичні атаки наші військові знищують ворогів. На фронті за добу відбулося 68 бойових зіткнень.

     Авіація Сил оборони завдала 15 ударів по районах зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 1 по пункту управління та 2 – по зенітно-ракетних комплексах окупантів.

     Наші ракетники уразили район зосередження особового складу, 3 радіолокаційні станції, 2 склади боєприпасів, озброєння та військової техніки, а також 8 артилерійських засобів противника.

     За добу втрати росії склали 680 військових та понад сотню одиниць техніки.

     Пишаємося мужністю Захисників України, які гідно відбивають ворожі атаки з повітря та на наземному фронті, визволяють рідну землю від окупантів. Разом тримаємо стрій та крок за кроком наближаємо Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11