Учні та спортсмени Покрова з новими переможними здобутками

     28-го жовтня у місті Кам’янське відбулися змагання за Кубок Дніпропетровської області зі спортивної акробатики. А наприкінці вересня у Києві відбулися міжнародний багатожанровий дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв під назвою «З Україною в серці» та всеукраїнський двотуровий конкурс мистецтв «ART СИМВОЛ». На всіх цих спортивних і творчих заходах гідно виступили талановиті спортсмени Покрова і вихованці Гімназії №4 (директор Світлана Главацька). Про їх переможні здобутки повідомила прес-служба міського голови.

     На спортивному турнірі з-поміж 130 спортсменів з Дніпра, Кривого Рогу та Кам’янського за Кубок боролися й акробати Покрова. Переможцями стали підопічні Ольги Образцової. Першість завоювала чоловіча пара – Максим Матяш та Олександр Трушкін, «срібло» виборола жіноча пара – Поліна та Валерія Макєєви, третє місце посіла змішана пара – Ярослав Євтушенко та Маргарита Гасай.

На фестивалі «З Україною в серці» перемогу у номінації «Художнє слово» здобув третьокласник Захар Діордіца. Хлопець надзвичайно зворушливо продекламував вірш «Моя Україна». Автор цього твору Гарік Бірча – популярний український актор, який ще на початку повномасштабної війни став на захист держави.

     Колектив 3 класу (класний керівник Аліна Морозова) виступив з танцювальною композицією «Україна це ти!». За результатами конкурсу, гімназисти стали лауреатами ІІІ премії у номінації «Хореографічний жанр. Дитяча хореографія».

     На Всеукраїнському конкурсі мистецтв «ART СИМВОЛ» діти яскраво проявили себе у різних амплуа, продемонструвавши чудові творчі здібності.

      У номінації «Сучасна хореографія» другу премію виборов танцювальний колектив 5 класу (класний керівник Лілія Миронова).

     У номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» «золото» здобули такі юні таланти: Христина Шинкарьова, Кіра Авраменко та Денис Мартиросян.

      Другу премію отримали Злата Сапун (донька нашого колеги, слюсаря Чкаловської збагачувальної фабрики Володимира Сапуна), Єгор Габітов, Варвара Дудіна, Поліна Онипко, Єгор Донченко, Софія Полтавченко, Сніжана Дяченко та Софія Чебаненко.

      У номінації «Живопис» «золото» завоювала Анна Оніщенко, а Марія Остапенко стала другою у «Дизайні».

     Відзначили й творчих наставників юних дарувань класних керівників Галину Войтенко, Вікторію Оніщенко, Аліну Морозову та Лілію Миронову. Вони отримали подяки за професійну підготовку учасників конкурсу.

     Щиро вітаємо талановитих і спортивних, здібних і активних юних покровчан, їхніх викладачів та тренерів з високими досягненнями! Бажаємо й надалі натхненно підкорювати переможні вершини! Дякуємо, що прославляєте рідний Покров з любовʼю до України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11