30 жовтня, Дніпропетровщина: обстріли Нікопольщини не вщухають, особлива вдячність оборонцям неба

Наші оборонці неба – найкращі. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що вночі оборонці з ПвК «Схід» збили в небі над регіоном дві ворожі ракети. Уламки впали у Дніпровському районі. Там пошкоджені п’ятиповерхівка, приватний будинок та авто.

Окрім того, під вогонь агресора двічі потрапив Нікополь, який обстріляли з важкої артилерії.

На щастя, всюди минулося без загиблих і поранених.

Вкотре страждає Нікопольський район. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора безпекова ситуація на Дніпропетровщині була напруженою:

Сім дронів-камікадзе та три артилерійські обстріли вороги здійснили по Нікопольському району. Обстріляли Мирівську громаду та районний центр. Внаслідок атак у Нікополі пошкоджені 2 приватних підприємства, 4 житлові будинки, господарська споруда, автомобіль, паркани та лінія електропередачі. На щастя, люди неушкоджені.

Начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що на ранок росіяни здійснили декілька пострілів по населених пунктах Мирівської та Марганецької ТГ.

Протягом дня дослухайтесь до попереджень про небезпеку, – закликав посадовець.

Попри всі виклики, які щодня приносить нам війна, не опускаємо рук. Тримаємося і розпочинаємо новий робочий тиждень з віримо у Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11