Дорогі колеги, шановні ветерани, мужні Захисники України, покровчани!

     Сьогодні, 28-го жовтня, ми відзначаємо 79 річницю визволення України від нацистських загарбників. Ця памʼятна дата є однією з найважливіших в історії нашої нескореної держави та символізує незламну міць українського народу. Адже головним плацдармом, на якому відбувалися ключові битви за звільнення європейського континенту від німецьких окупантів під час Другої світової війни, була саме українська територія. Цього дня у 1944 році захисники чотирьох Українських фронтів остаточно відтиснули гітлерівські війська за сучасні кордони нашої держави.

     Українці майже 80 років тому героїчно виборювали спільну Перемогу над нацизмом у війні, яка коштувала мільйонів життів наших співвітчизників. Здавалося б, людство засвоїло цей трагічний урок, який ніколи не мав повторитися… Але «братній народ», з яким ми разом виборювали мир у Другій світовій, вирішив піти на нас війною через безглузді нічим не доведені амбіції.

     Тепер українці знову змушені визволяти рідну землю, але вже від російських окупаційних військ, що нахабно порушують наш державний суверенітет і територіальну цілісність. Нині нащадки переможців Другої світової, українські Захисники, мужньо відбивають терористичні атаки росії, виборють мир та спокій на своїй землі.

     Віра у справедливість і любов до рідного дому додають нам сили, гартують жагу до Перемоги. Крокуючи фронтовими стежками та зміцнюючи тили, надихаємось подвигами наших батьків, дідів та прадідів. Ставимо у приклад їх патріотизм та відданість Батьківщині. Як у 40-х роках минулого століття герої-визволителі поклали край злочинній війні нацистів, так і ми, сучасні борці за свободу, обовʼязково вистоїмо, подолаємо запеклого ворога та здобудемо мир на освяченій кровʼю українській землі.

     З нагоди визначної дати висловлюємо щиру вдячність нашим шановним ветеранам, всім, хто стояв на захисті України і продовжує боронити її зараз.

      Низький уклін та вічна шана Героям, полеглим на полі бою… Світла пам’ять всім, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги…

      Дорогі покровчани, відважні сини та доньки вільної, єдиної та неподільної країни! Вітаємо з Днем визволення України! Памʼятаємо, що попереду на нас чекає ще одна переможна дата, яка ознаменує мирне майбутнє нашої держави. Тож наближаймо її, об’єднавши всі свої зусилля!

З повагою,

ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11