Пункти незламності тепер є у Дії

У Дії з’явилася ще одна корисна послуга. Так, днями у додатку запустили карту Пунктів незламності в Україні. Про це повідомили на офіційній сторінці Міністерства цифрової трансформації. 
 
Наша карта допоможе людям залишатися на зв’язку та мати доступ до всього необхідного навіть в умовах блекаутів, – йдеться в повідомленні. 
Завдяки цій карті українці зможуть без проблем знайти найближчий Пункт незламності, де вони отримають можливість зарядити телефон, зателефонувати рідним або навіть провести Zoom, а також прокласти маршрут до обраного Пункту.
Як переглянути карту?
У першу чергу треба зайти в застосунок Дія. Далі обрати меню «Послуги» — і «Пункти незламності». Тепер кожен обирає свою область. Останній пункт – завантажити карту. Після цього вона стане доступною для використання офлайн. 
Оприлюднена карта – інтерактивна. Завдяки застосунку можливо побачити всі Пункти незламності в радіусі 1,5 км. Людина за потреби теж має змогу дізнатися  адресу, графік роботи та умови потрібного їй пункту. Окрім цього, є можливість відфільтрувати пошук за конкретними потребами – наявністю інтернету, обігріву, генератора або мобільного зв’язку.
З міркувань безпеки карта недоступна в Херсонській, Донецькій, Запорізькій, Луганській областях та частково Харківській, Чернігівській, Дніпропетровській, Миколаївській.
– Згодом розширимо функціонал послуги. Кожен зможе подивитися фотографії Пунктів незламності, поставити оцінку, залишити відгук тощо. А поки закликаю всіх завантажили собі таку карту, щоб блекаути не застали вас зненацька, – акцентував Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.
 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11