Нікопольські лікарі запатентували нову голку для акупунктури

Таку новину повідомили на офіційній сторінці КП «Нікопольська міська лікарня №4«НМР» у Фейсбук.
У повідомленні вказано, що лікарі неврологічного відділення, окрім їхньої практичної діяльності, активно працюють над втіленням різних раціоналізаторських ідей. Так, нещодавно завідувач неврологічним відділенням, кандидат медичних наук Олександр Бредихін та інженер Олександр Мержієвський отримали патент на нову голку для акупунктури (голкотерапії). До слова, Олександр Володимирович має вже 22 патенти на свої винаходи, що дуже цінно для розвитку місцевої та регіональної медицини.
До числа останніх досягнень медиків ввійшла стаття, котру опублікували у провідному медичному журналі з інтегративної медицини та акупунктури у США. Її темою стала метамерна (сегментарна) акупунктура. Нікопольські новатори вперше системно озвучили нові точки та зони, що впливають на внутрішні та ендокринні органи.

Актуальна тема не залишилась осторонь американських колег, і вони навіть запропонували Олександру Бредихіну долучитися до редакційної колегії в одному з англомовних журналів інтегрованої медицини Америки.
І це не єдина новаторська робота талановитих лікарів Нікополя. Колегією авторів була створена фундаментальна праця англійською мовою – перший в світі атлас зі спіральної та корпоральної акупунктури, де описані нові проєкції внутрішніх та ендокринних органів.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11