Потрібна допомога! Пенсіонер комбінату Володимир Циганок бореться з важкою хворобою!

З важкою онкологічною хворобою бореться пенсіонер комбінату Володимир Григорович Циганок. 72-річний чоловік вже переніс велику кількість досліджень, медичних процедур, оперативне втручання, але попереду у нього нові операції та тривале лікування. Без нашої з вами підтримки родині Володимира Григоровича не обійтись.

Володимир Циганок – представник династії нашого комбінату, старожил підприємства – понад 50 років у його складі, працював водієм автобуса колони вантажопасажирських перевезень АТЦ, нині перебуває на заслуженому відпочинку. До своїх колег та всіх навколо Володимир Циганок завжди ставиться з добротою та чуйністю. Будучи професіоналом своєї справи та небайдужою людиною, він став душею колективу, мудрим наставником і просто добрим другом, який будь-якої миті готовий підтримати. А тепер допомоги потребує сам Володимир Григорович.

Династію Циганок на комбінаті продовжує його донька – Олена Кліментовська (електромонтер з обслуговування підстанцій Цеху мереж та підстанцій). Зять Віталій Кліментовський – теж працівник нашого підприємства, за мирного життя – водій автобуса колони АТЦ, а нині захищає Україну в лавах ЗСУ.

Допомогти врятувати життя чудової людини може кожен із нас, перерахувавши декілька гривень на лікування Володимира Григоровича! Разом ми – велика сила!

Переказати кошти на лікування можна на такі карти:

банк «Кредит Дніпро»: 4211 1329 0678 6650 (дочка Олена Кліментовська);

«Ощадбанк»: 5167 8032 4407 1606 (Володимир Циганок).

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11