Захисники України відбивають ворожі атаки

     В ніч на 17 жовтня російські війська застосували для атаки по Україні одну керовану авіаційну ракету Х-59 та шість ударних «шахедів». Усі сім повітряних цілей знищили вартові українського неба. Також зафіксовано застосування противником двох зенітних керованих ракет С-300 на східному напрямку. Про це звітує Командування повітряних сил ЗСУ.

     За інформацією Генштабу ЗСУ, загалом протягом минулої доби ворог завдав 10 ракетних та 68 авіаційних ударів, здійснив 87 обстрілів з РСЗВ по території України.

     Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку. Мають частковий успіх в районі західніше Вербового Запорізької області. Наші військові завдають окупантам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту, де за добу відбулося 72 бойових зіткнення.

     Авіація України завдала 4 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

       Підрозділи ракетних військ уразили 2 вертольоти на посадкових майданчиках, склад боєприпасів та артилерійський засіб ворога.

     Воїни ЗСУ знищили 800 окупантів та близько сотні одиниць ворожої військової техніки.

     Вдячні нашим мужнім Захисникам, які тримають небо, дають потужну відсіч агресору та день за днем наближають Перемогу України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11