16 жовтня, Дніпропетровщина: область здригалася від ракетних та артилерійських ударів

Вночі окупанти атакували область. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що вночі агресор атакував регіон ракетами. Одну збили військові з ПвК «Схід». Інша поцілила по території Дніпровського району.

Окрім цього, ворог п’ять разів бив по Нікопольщині з важкої артилерії та РСЗВ «Град». У Нікополі пошкоджені по два магазини та кафе, приватне підприємство, релігійна установа, транспортний об’єкт та сквер. Понівечені п’ятиповерхівка, три приватні будинки, господарська споруда, авто та зупинка транспорту. Зачепило газопровід та чотири лінії електропередач. Без світла залишилися майже півтори тисячі родин.

У Марганецькій громаді побиті дві оселі, релігійний об’єкт та електромережі.

На щастя, всюди обійшлося без загиблих і постраждалих.

Під ворожий вогонь потрапили два райони. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора вдень окупанти вкотре били по Нікопольщині з артилерії, а також атакували Криворізький район:

Внаслідок обстрілів по Нікополю, Покровській та Марганецькій громадах пошкоджено 20 приватних будинків, 5 господарських споруд і склад. Через пошкодження електромереж у трьох селах без світла залишилося майже 1 тис. 900 домівок. Обстріляли й Грушівську громаду Криворізького району. Там теж є перебої з електропостачанням. Дякувати Богу, люди цілі.

Заклики до обережності. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко звернувся до мешканців прибережних територій та закликав протягом дня дослухатися до попереджень про небезпеку.

Традиційно розпочинаємо новий тиждень зі слів подяки нашим мужнім ЗСУ. Підтримуємо їх і віримо, що разом здобудемо Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11