Щиро вітаємо з ювілеєм нашого шановного колегу Едуарда Бахтіна!

13-го жовтня свій 60-й ювілейний День народження святкує наш досвідчений колега, начальник дільниці з ремонту та виготовлення металоконструкцій Ремонтно-механічного цеху – Едуард Бахтін.

Едуард Данилович обіймає посаду керівника відповідальної дільниці вже понад 10 років. За цей час він став справжнім професіоналом своєї справи. Завжди бере активну участь у кожному виробничому завданні, спрямовуючи свій досвід на досягнення поставленої мети. Його компетентність, впевненість та сумлінність у роботі – гідний приклад для молодого покоління. За ці якості Едуарда Даниловича поважають та цінують у колективі.

У сімейному житті наш ювіляр теж досяг успіху – разом з дружиною вони виховали двох синів, для яких він – найкращий тато у світі.

Шановний Едуарде Даниловичу, прийміть щирі вітання з вашим 60-річчям від рідного колективу дільниці з ремонту та виготовлення металоконструкцій та всього Ремонтно-механічного цеху. Колеги бажають вам міцного здоровя, позитивних емоцій, гарного настрою не тільки у свята, але і в будні, а також – життєвих і трудових перемог під мирним небом України!

В цей дорогий для серця день

Бажаєм квітів і пісень!

Від друзів – щирих привітань,

Від зірок – здійснення бажань!

Від сонця – світла і тепла,

Щоб доля щедрою була!

І не спинити часу лік,

Нехай щастить весь довгий вік!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11