11 жовтня, Дніпропетровщина: ворог атакував Нікопольський район – є постраждала та численні руйнування

Нікопольщина вкотре під масованим вогнем окупантів. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що протягом ночі російські загарбники не полишали у спокої Нікопольщину. З важкої артилерії гатили по районному центру, Марганецькій та Мирівській громадах. Через ворожу атаку постраждала 78-річна жінка. Медики надали їй необхідну допомогу, вона лікуватиметься амбулаторно.
У Нікополі понівечені 2 адмінбудівлі, комунальне підприємство і гуртожиток. Пошкоджені й 5 багатоквартирних будинків. Інші території обстежують фахівці. З’ясовують, якої ще шкоди заподіяв агресор.
В решті районів Дніпропетровщини минулося без ворожих атак.
– Бережіть себе і не нехтуйте сигналами повітряної тривоги, – закликав мешканців нашої області посадовець.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора ворог 7 разів атакував Нікопольський район. За словами посадовця, по самому Нікополю били вранці та по обіді з артилерії, здійснивши більше десятка пострілів. Внаслідок атаки знищено господарську споруду. Пошкодження отримав навчальний заклад, 16 приватних будинків, 8 господарських споруд, більше 20 сонячних панелей, 4 лінії електропередачі та 2 газопроводи.
Вдарили окупанти й по Марганецькій громаді. Під вогонь ворожої артилерії потрапили декілька сіл. Окрім того, загарбники атакували і дронами-камікадзе. Пошкоджено 3 житлових будинки, 2 господарські споруди, 2 лінії електропередач. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що протягом ночі росіяни атакували регіон з використанням ствольної артилерії. Він додав, що у відповідь Сили оборони України назавжди заспокоїли декілька вогневих позицій ворога.
Бажаю всім гарного дня та прошу дослухатись до попереджень про небезпеку, – наголосив Євген Вячеславович.

Віримо у те, що одного ранку ми зустрінемо Переможний світанок, і все раз і назавжди зміниться на краще! А поки всіма силами наближаємо цю визначну мить!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11