Боксери Покрова – переможці Чемпіонату та Кубку світу

     На початку жовтня у Туреччині відбувся Чемпіонат та Кубок світу з таїландського боксу серед юніорів. У міжнародних змаганнях взяли участь понад 1000 спортсменів із 77 країн. У складі збірної України Покров представляли вихованці ДЮСШ ім. Д.Дідіка – Нікіта Захарченко та Дмитро Шелесько. Завдяки нашим спортсменам українська символіка переможно сяяла у турецькому місті Кемер, де покровчани здобули «золото» турніру. Про це повідомляє прес-служба міського голови.

     Переможці міжнародних змагань Нікіта Захарченко та Дмитро Шелесько – вихованці заслуженого тренера України Ігоря Мациборка.

     На Чемпіонаті світу серед юніорів (16-17 років) Нікіта зміг здолати найсильніших суперників та піднявся на найвищу сходинку пʼєдесталу.

     Дмитро виборов Кубок світу серед молоді (18-23 роки).

     Захоплюємося успіхами наших боксерів! Щиро вітаємо спортсменів та їх тренера з визначною Перемогою! Бажаємо й надалі гідно представляти свою малу Батьківщину на престижних міжнародних та світових змаганнях, яскраво сяяти на спортивному небосхилі, демонструючи незламну міць української нації!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11