Мешканці прифронтових областей можуть отримати готівку на закупівлю дров

Міжнародні партнери виділять 2,6 млрд грн на дрова для українців, котрі проживають у населених пунктах прифронтових регіонів, що визначені у відповідному наказі Мінреітеграції. Про це у своєму телеграм-каналі повідомила міністерка реінтеграції України Ірина Верещук.
За словами посадовиці, в фокусі уваги будуть найбільш вразливі категорії населення: жінки з дітьми, а також маломобільні та самотні люди.

— Цього року ми домовилися з нашими закордонними партнерами, що український Уряд зосередиться на витратах на безпеку й оборону, а міжнародні донори подвоять свої видатки на закупівлю дров. Сума цих потреб становить 2,6 мільярда гривень із 5 мільярдів на проходження зими загалом, – розповіла Ірина Верещук.
Таким чином, мешканці прифронтових областей можуть розраховувати на допомогу у вигляді твердого палива – деревини. Залежно від розташування населених пунктів люди отримуватимуть готівку на закупівлю дров або ж їх привозитимуть безпосередньо додому. Доставкою буде займатися державне підприємство «Ліси України», спеціалісти якого вже зараз у тандемі з АТ «Укрзалізниця» відпрацьовують відповідні маршрути.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11