Наші Захисники дають окупантам потужну відсіч

     Протягом минулої доби російські війська завдали 2 ракетних та 76 авіаційних ударів, здійснили 83 обстріли з РСЗВ по території України. Крім того, окупанти запустили зенітну керовану ракету С-300 по житлових будинках у населеному пункті Великий Бурлук Харківської області. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, зокрема, й діти. Руйнувань зазнали домівки людей та інша інфраструктура. Про це інформує Генштаб ЗСУ.

     На лінії вогню точаться запеклі бої. Наші Захисники мужньо відбивають російські атаки та міцно тримають фронтові рубежі, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці. За словами військових, за добу відбулося 108 бойових зіткнень.

     Авіація Сил оборони завдала 11 ударів по районах скупчення особового складу, озброєння та військової техніки та 9 ‒ по зенітно-ракетних комплексах противника. Також наші Захисники приземлили російський винищувач Су-25 та 7 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

     Ракетні війська уразили пункт управління, склад боєприпасів, 3 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 7 артилерійських засобів та станцію РЕБ окупантів.

     За минулу добу війни в Україні армія агресора втратила 820 загарбників та майже дві сотні одиниць військової техніки, зокрема 34 танки, 91 бойову броньовану машину, 18 артилерійських систем.

     Пишаємося мужніми та вмотивованими українськими воїнами, які захищають свої родини, Батьківщину, кожного з нас. Молимось за наших Героїв. Підтримуємо ЗСУ, віримо в Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11