Вони стоять на варті захисту Закону. Щиро вітаємо юристів комбінату з професійним святом!

Щорічно 8-го жовтня в Україні відзначають День юриста. Ні для кого не секрет, що ця професія у всі часи була і залишається важливою та необхідною. І всі, хто її обрав, як справу всього свого життя, стали на шлях надзвичайної відповідальності та справедливості. 

У нинішніх складних реаліях День юриста, без перебільшення, набув нового значення. Адже зараз саме юристи стоять на сторожі свободи української нації, захищаючи від ворога гарантовані Конституцією права та свободи кожного громадянина. Тобто їх можна назвати Захисниками, які борються за наше право бути українцями.

Сьогодні немає такої сфери діяльності, яка б обходилася без захисту знавців права. Не є виключенням і Покровський гірничо-збагачувальний комбінат. У складі нашого колективу працює ціла юридична команда на чолі з  досвідченим і впевненим у своїх силах фахівцем Людмилою Сорокіною. Під її керівництвом працюють компетентні юристи, котрі присвятили цій благородній справі багато років своєї трудової діяльності – це начальник юридичного відділу Олександр Касьянов та його заступник Олена Добриніна. Під їхнім керівництвом завзято працюють ведучі юрисконсульти Григорій Колодочка та Наталія Поясова. Поповнюється колектив і молодими кадрами. Так, нещодавно до команди правозахисників підприємства приєднались перспективні та цілеспрямовані спеціалісти: начальник договірного бюро  Владислав  Скоробогатий та юрисконсульт Анастасія Отріщенко (дочка Миколи Отріщенка — полеглого Героя, який працював на комбінаті).

Вони щодня наполегливо працюють на своїй дуже непростій ниві, аби захистити підприємство, вибороти своє і досягти справедливості. Дорогі наші юристи, дякуємо вам за вагомий внесок у роботу комбінату!

 З нагоди професійного свята хочемо побажати вам творчої наснаги, успіхів та досягнень, витримки, навіть у складних ситуаціях, і завжди зважених рішень. Зичимо невичерпної енергії, плідної праці, благополуччя та нових професійних перемог!  Нехай на Вашому боці завжди будуть Закон, Правда та Справедливість, а професійний успіх і любов до своєї справи ніколи не згаснуть. 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11