Вітаємо з Днем народження шановного керівника нашого підприємства Сергія Шуваєва!

Сьогодні, 9-го жовтня, свій День народження відзначає чоловік, який завжди прагне до самовдосконалення та розвитку, ставить перед собою мету і не зупиняється на шляху до її досягнення. Він профі у своїй гірничо-металургійній галузі і не тільки, тому що ніколи не ухиляється від проблем та труднощів, а завжди шукає шляхи їх вирішення.

Ефективність та принциповість у роботі – його пріоритети, йти за наміченим курсом, грамотно долаючи перешкоди – його стратегічна позиція. Її він дотримується вже понад 15 років, протягом яких очолює велику команду нашого підприємства.

Сергій Павлович – виняткова особистість, його глибока мудрість та багатий досвід завжди вражають і надихають оточуючих. Наш керівник роками упевнено крокував до своєї високої посади, тому точно знає, як важко здобуваються трудові і життєві перемоги. Він не боїться відповідальності, бо завжди впевнений у своїх силах, здатен акумулювати сили та приймати важливі рішення, навіть у надскладних умовах.

У наш важкий для всієї країни і підприємства час Сергій Павлович з перших днів війни зумів об’єднати команду навколо єдиної мети – здобуття перемоги України. Він особисто відвідує позиції наших Захисників і налаштовує колектив на всебічну підтримку тих, хто хоробро обороняє країну від ворога.

Він – амбітний лідер, який ніколи не здається, людина, яка переймається життям міста, особистість, на яку хочеться рівнятись.

Шановний наш Сергію Павловичу, прийміть найщиріші вітання від всього колективу комбінату з нагоди Дня вашого народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, безмежного натхнення та невичерпної енергії для досягнення нових вершин у Вашій професійній діяльності. Нехай Ваше компетентне керівництво тільки примножує здобутки підприємства і буде надійною підтримкою колективу. Зичимо Вам побільше щасливих моментів в житті та переможних досягнень у всіх справах!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11